Nu är den här! Den nya bloggen som hjälper dig hitta andra miljömedvetna bloggare!


Efter ovärderlig hjälp från några bloggande vänner, så är äntligen layouten och tekniken för att hitta andra miljömedvetna bloggare på plats. Ett speciellt tack till mullemarcus som kläckte idén med två hjärtan på loggan.

Har du en blogg? Gör du saker för miljön? Bloggar du om dem ibland? Följ då de enkla tre stegen i instruktionerna och bli en cyber planetista du också, så kan andra enkelt hitta dig och läsa dina blogginlägg. (Lägg en kommentar om ni stöter på problem.)

Och för er som också undrar "vad gör jag om mina goda gärningar inte är för miljön?" är svaret: Vänta på cyber humanista!

Ordet "Planetista" kommer från Marias lilla tävling (se tidigare inlägg) och bygger på den modemedvetna personen som kallas för "fashionista". Eftersom "blog humanista" redan fanns, så blev det "cyber humanista" respektive "cyber planetista".

Jag har registrerat bloggen, som härmed är lanserad, på bloggportalen. Förhoppningsvis dyker den med er hjälp snart upp på listan med de mest länkade bloggarna i kategorin miljö. Så kan fler miljöintresserade få syn på den!


Att starta en hel blogg, måste väl kunna klassas som en cyber planetista-handling och göra sig förtjänt av etiketten?!



Andra bloggar om:

2 kommentarer:

Maria sa...

Loggan blev jättebra med hjärtana och globen som sticker ut och "glimmar". Me like

MulleMarcus sa...

Kalasbra!